top of page

Vásárlási feltételek

A vásárlás/megrendelés menete

 

1. Megrendelés: Közvetlenül a importőrtől.

Áru raktáron van, nyitvatartási idő alatt személyesen átvehető.

 

Sunrise Impex Kft - Nexx Bútor

Adóazonosító szám: 12551338-2-43  

Cégjegyzékszám: 01-09-692184

1097 Budapest Gubacsi út 30. A bejárati sorompó után egyenesen előre.

Tel: 0630 641 0216

 

A régi fegyvergyár magas téglakéményével szemben.
Megrendelés történhet regisztrációval és regisztráció nélkül is (de csak kizárólag írásos formában). Rendelését a kosár gomb használatával vagy e-mail. Az adatok védelméről bővebben a kezdőlapon található „Vonatkozó jogszabályok, ÁSZF” menüpont alatt olvashat.

 

2. Fizetés:

Utánvéttel (az áru kiszállításakor, előzetes megtekintés nélkül)
Átutalással (áru átvétele előtt, a termék árának 100%-os megfizetésével, kiszállítás esetén előzetes megtekintés nélkül, vagy a termék átvehető az üzletünkben is annak megtekintése után)
Személyesen, üzletünkben készpénzzel, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

 

3. Szállítás: Kiszállítás (MPL, GLS) 1-3 munkanapon belül.

A szállítás költség összegét megtalálja a termék leírásban.

Utánvétes csomag esetén telefonon egyeztetjük az időpontot.

 

Minden más esetben egyedi egyeztetés alapján történik, a nexxbutor@gmail.com e-mail címre.

 

4.Elállás:
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli, a terméket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni! A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a  termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)


Rendeltetésszerű használat esetén termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 hónap garanciát vállalunk (üvegárura, bútorok üvegtartozékaira, tükörre és párnára nincs garancia). Akciós termékeinkre maximum 1 hónap garanciát vállalunk (bizonyos termékekre nincs garancia, de ilyen termékek vásárlása esetén ezt feltüntetjük a számlán). Ez tartalmazza a javítást, illetve a cserét. Ha a termék a nem rendeltetésszerű használat miatt sérült meg, a garancia megszűnik és a javítási költség a vevőt terheli, ha a termék összeszerelést igényel és nem szakembereinkkel szerelteti össze, illetve a saját kezűleg történt összeszerelési hibákból eredő károkért felelősséget nem vállalunk és a javítási költség itt is a vevőt terheli.

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon történő esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

Amennyiben kérdése van, kérjük, küldje el az nexxbutor@gmail.com e-mail címre.

bottom of page